Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 19:41

Στηρίζουμε Φιλανθρωπική εκδήλωση.

Μια μεγάλη παραγωγή, ένα TALENT SHOW ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, λαμβάνει χώρα στην Πάτρα και προβάλλεται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα από το κανάλι του Lepanto κάθε Τετάρτη στις 22.30.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται, με την συμμετοχή του κοινού, κάθε Τετάρτη στις 17:00 στον πολυχώρο πολιτισμού και ψυχαγωγίας INTEAL. Το show έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα (καθώς στα "live" υπάρχει είσοδος 1,50€ για το κοινό) και τα χρήματα διατίθενται σε πολλά τοπικά ιδρύματα.

Ο μεγάλος νικητής του TALENT SHOW ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ θα κερδίσει το ποσό των 1.000€, ενώ ο 2ος νικητής μια κλασική κιθάρα προσφορά του μουσικού οίκου του Δημήτριου Στόλλα.

Υπεύθυνη της παραγωγής και παρουσιάστρια είναι η Ελευθερία Στεργιοπούλου. Μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι Νίκος Ελευθερίου, Γιώργος Κοντογιάννης, Γαβριέλα Πούπα, Θανάσης Οικονομόπουλος, Γιώργος Πετρίτσης και Φαίδρα Θεοδωροπούλου.

Την εκπαίδευση- προετοιμασία των διαγωνιζομένων έχει η συνθέτης - καθηγήτρια  φωνητικής  κ. Θεοδωροπούλου Φαίδρα.

Ο μουσικός οίκος Δημητρίου Στόλλα στην Ρήγα Φεραίου διαθέτει καθημερινά το studio του για την προετοιμασία των παικτών, ενώ έχει και την επιμέλεια και ενορχήστρωση των κομματιών.

Η παραγωγή TALENT SHOW ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ θα διαρκέσει ακόμα 8 εβδομάδες.

Η "ΑΕΤ ΝΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ" στηρίζει ένθερμα αυτή την προσπάθεια και σας καλεί να συμμετέχετε με την παρουσία σας.

Διαβάστηκε 2590 φορές