Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020 14:53

Η λειτουργία του Σωματείου μας συνεχίζεται κανονικά

7 Νοεμβρίου 2020

Παραμένει Ανοιχτό το Τένις – Ενημέρωση της Οικογένειας του Τένις 7.11.20, ΚΥΑ Αριθ. Πρωτ. Δ1α/ΓΠ.οικ.:71342 -Επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΓΓΑ(Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) και της ΕΦΟΑ(Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης), σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του Σωματείου μας συνεχίζεται κανονικά.

Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, την οποία συντονίζει ο ΓΓΑ  κ. Γιώργος Μαυρωτάς, το νέο επικαιροποιημένο  Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α. που αφορά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας και τη λειτουργία των εγκαταστάσεων Τένις, όπως έχει διαμορφωθεί από την Κυβέρνηση, μετά από τις εισηγήσεις των Ειδικών Επιστημόνων.

Περιληπτικά:

  1. Επιτρέπεται η άθληση για τέσσερες αθλούμενους ανά ανοικτό γήπεδο
  2. Επιτρέπεται η άθληση για δύο αθλούμενους με ένα προπονητή ανά ανοικτό γήπεδο
  3. Αποδυτήρια και κυλικεία παραμένουν κλειστά – Κυλικεία μόνο ( Take – Away)
  4. Οι τουαλέτες είναι ανοιχτές, 1 για γυναίκες και 1 για άνδρες. Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση τους.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το δεύτερο κύμα της πανδημίας μας περιορίζει άλλη μια φορά. Ο περιορισμός είναι αναγκαίος και ελπίζουμε ότι θα είναι μικρής διάρκειας. Οι προσπάθειες ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις πρέπει να  συνεχιστούν για την άψογη, υπεύθυνη και ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το νέο Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Η Οικογένεια του Τένις θα ενημερώνεται διαρκώς για τις επιπτώσεις του δεύτερο κύματος της πανδημίας. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.  εύχομαι σε όλους να υπάρχει Υγεία και Δύναμη

Παρακαλούμε να αναγνωστεί προσεκτικά η ΚΥΑ, το νέο εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο και να τηρηθούν αυστηρά από όλα τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α.

Από το Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστηκε 1696 φορές