Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 12:47

Αγωνιστική Ομάδα ΑΕΤ Νίκης Πατρών

Γεμάτη επιτυχίες για τους αθλητές της ΑΕΤ ΝΙΚΗ Πατρών το 2022.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για τους αθλητές του ομίλου μας τόσο σε συμμετοχές όσο και σε αποτελέσματα. Το τέλος της σεζόν τους βρίσκει ψηλά στις πανελλήνιες βαθμολογίες ως επιβράβευση της προσπάθειας τους, γεμάτους εμπειρίες και διάθεση για περισσότερη προπόνηση.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά αποτελέσματα:

Κατηγορία κάτω των 12 ετών

       •           Τζιούμης Βασίλης: 1η θέση στο 5ο Ε2, 2η θέση στο 2ο Ε2, είσοδος στους 32 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, 2η θέση στο 3ο Ε1 στα διπλά, είσοδος σε ημιτελικούς και τελικούς σε πολλά ακόμα τουρνουά και συμμετοχή σε τουρνουά tennis Europe.

       •           Μαλλίνας Ιωάννης: Είσοδο στο κυρίως ταμπλό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, συμμετοχή σε ημιτελικούς και προημιτελικούς σε πολλά τουρνουά και συμμετοχή σε τουρνουά tennis Europe.

       •           Παπαχρήστου Ελευθερία: Είσοδος στους 8 στο 1ο Ε2, στους 16 στο 4ο Ε2, στο κυρίως ταμπλό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, στους 16 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα διπλά, στα ημιτελικά στο 1ο Ε2 στα διπλά καθώς και είσοδος σε τελικούς και ημιτελικούς σε πολλά Ε3 και συμμετοχή σε τουρνουά tennis Europe.

       •           Καραγιάννη Ελένη-Δέσποινα: Είσοδος στο κυρίως ταμπλό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, στους 16 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στα διπλά, στα ημιτελικά στο 5ο Ε2 στα διπλά καθώς και είσοδος σε ημιτελικούς και τελικούς σε Ε3 και συμμετοχή σε τουρνουά tennis Europe.

       •           Δούβρη Αικατερίνη- Ραφαέλα: Συμμετοχή πρώτη χρονιά σε αγώνες Ε3 εισπράττοντας αρκετές εμπειρίες.

       •           Θωμόπουλος Αναστάσιος: 2η Θέση στο 5ο Ε2, 1η Θέση στο Ε3 Τριεθνές Σερρών, 1η θέση διπλά στο Ε3 Κεφαλονιάς , είσοδος στους 64 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, συμμετοχή σε ημιτελικούς και προημιτελικούς σε πολλά τουρνουά και συμμετοχή σε τουρνουά tennis Europe .  

       •           Γεωργοπούλου Ελισάβετ: Είσοδος στους 16 στο 5ο Ε2, είσοδος στους 8 στο Ε3 Καλαμάτας καθώς συμμετοχή και σε πολλά Ε2 και Ε3 της ΣΤ ένωσης .

       •           Λάντσα Ιωσηφίνα: 1η θέση στο Ε3 Πάτρας , 2η θέση στο Ε3 Κεφαλονιάς , είσοδος στους 8 στο 5ο Ε2 , είσοδος στην 4αδα στα διπλά στο 5ο Ε2 και συμμετοχή σε πολλά Ε2 και Ε3.

       •           Λούκα Κωνσταντίνα: Είσοδος στην 16αδα του Ε3 Κορίνθου , Είσοδος στους 16 στο 5ο Ε2 , Είσοδος στην 16αδα του Ε3 Κεφαλονιάς και συμμετοχή και σε αλλά τουρνουά της ΣΤ ένωσης .

       •           Καποδίστριας Κωνσταντίνος: Είσοδος στο κυρίως ταμπλό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, είσοδος στους 32 στο 2ο Ε2, είσοδος στους 32 στο 3ο Ε2 και είσοδος στους 32 στο 4ο Ε2.

       •           Γκολφινόπουλος Ηλίας: Είσοδος στο κυρίως ταμπλό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, είσοδος στην 16αδα στο Ε3 που διοργανώθηκε στον όμιλο μας, είσοδο στους 4 στο Ε3 των Ιωαννίνων καθώς και συμμετοχή σε τουρνουά tennis Europe.

       •           Γιαννακόπουλος Πάνος: Είσοδος στην 4αδα του Ε3 που διοργανωυηκε στην Πάτρα, είσοδος στους 4 στο Ε3 Κεφαλονιάς, είσοδος στην 4αδα στο Ε3 Καλαμάτας καθώς και συμμετοχή σε τουρνουά tennis Europe.

Κατηγορία κάτω των 14 ετών

       •           Δούβρης Άγγελος: Είσοδος σε κυρίως ταμπλό σε αρκετά Ε2, συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, σε τουρνουά μεγαλύτερης κατηγορίας και σε προημιτελικούς σε τουρνουά Ε3.

       •           Διαμάντης Χριστόφορος: Είσοδος στους 32 στο 4ο Ε2, είσοδος στο Ε3 που διοργανώθηκε στην Πάτρα καθώς και συμμετοχή και σε αλλά Ε3 της ΣΤ ένωσης .

       •           Τρουπιώτη Χρύσια: Συμμετοχή σε τουρνουά Ε3 της ΣΤ ένωσης και είσοδος στην 32αδα σε κάποια από αυτά αποκομίζοντας αρκετές εμπειρίες για το μέλλον.

       •          

Κατηγορία κάτω των 16 ετών

       •           Γεωργοπούλου Αναστασία: Είσοδος στο κυρίως ταμπλό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, 2η θέση στο Ε3 Μαραθώνα, είσοδος στους 4 στο Ε3 Πάτρας , είσοδος στους 32 στο 4ο Ε1.

Κατηγορία κάτω των 18 ετών

       •           Γεωργοπούλου Σίσσυ: Συμμετοχή σε αρκετά τουρνουά Ε1, Ε2 , και Ε3.

Την ευρύτερη αγωνιστική ομάδα συμπληρώνουν οι:

Σύψας Στράτος, Βασιλείου Μίλτος, Γκολφινοπούλου Ελένη, Σταματελάτου Μαργαρίτα, Δημοπούλου Ζηνοβία, Διαμαντόπουλος Λεωνίδας, Δημόπουλος Νικόλαος, Δημόπουλος Μάριος-Πλάτων, Κάλλιστρος Αλέξης, Κάλλιστρος Νικόλαος, Κάλλιστρου Δήμητρα, Παρασκευοπούλου Χριστίνα, Παρασκευοπούλου Μαρία, Καμπάνα Δανάη, Σολωμού Σεμίνα, Παυλοπούλου Δαναΐς, Κωνσταντινίδη Αγγελίνα, Λαγού Σίσσυ.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των αθλητών μας, για την στήριξη και εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια της άριστης συνεργασίας μας. Εμείς από πλευρά μας θα συνεχίσουμε μέσα από αυτή την όμορφη διαδρομή, να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, συμβάλλοντας τόσο στην εξέλιξή τους στο άθλημα του τένις όσο και στην καλλιέργεια αξιών όπως ο σεβασμός, η αυτοπειθαρχία, η συνεργασία και το ήθος, με στόχο πάντα τη  διαμόρφωση ενός υγειούς και ολοκληρωμένου χαρακτήρα.

Διαβάστηκε 646 φορές