Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 17:57

Ε-3 πρωτάθλημα: Φωτογραφίες - Τελικά αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στα Αρχεία.

Εντύπωση προκάλεσε το σύστημα υποδοχής, μηχανογράφισης και προβολής, το οποίο αποτελεί πρόδρομο της μηχανογράφισης στην Ομοσπονδία.

Οι άριστες καιρικές συνθήκες συνέβαλαν καθοριστικά στην άψογη διοργάνωση.

 Φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

.................................................................................................................................

Ανακοινώνουμε την Τελική  λίστα αποδοχής  (στο αρχείο)  και τις ώρες του Sign in για το Ε-3 Πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σ/Κ στην ΑΕΤ ΝΙΚΗ Πατρών.

Η κλήρωση στις ισοβαθμίες θα γίνει μετά το sign in. Η τήρηση του προγράμματος θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των επί τόπου αναπληρωματικών.

Στη λίστα εμφανίζονται και οι αθλητές/τριες  με υποχρέωση μόνο Φ οι οποίοι αν προσκομίσουν μόνο φωτογραφία  (ή φωτογραφηθούν, για εξυπηρέτηση, στον Όμιλο), θα παραλάβουν Δωρεάν το νέο, υποχεωτικό πλέον, Δελτίο Αθλητή/τριας. 

 

Εφιστούμε την προσοχή στα εξής:

Όπου στη λίστα υπάρχει κόκκινο στον Αριθμό Μητρώουσημαίνει ότι υπάρχουν υποχρεώσεις. Οι υποχρεώσεις παρουσιάζονται στη στήλη L.

  • Δ σημαίνει ότι ο αθλητής αγωνίζεται με παλιό δελτίο και θα πρέπει να στείλει δικαιολογητικά στην ΕΦΟΑ για την έκδοση νέου Δελτίου .( Από αριθμό μητρώου 35874 και νεώτερο δεν απιτείται νέο δελτίο)
  • Κ σημαίνει ότι ο αθλητής πρέπει να πληρώσει την Κάρτα αθλητή, 25 Ευρώ. (παλιά κάρτα ασφάλισης η οποία έχει λήξει). Πιθανόν μέχρι την έναρξη των αγώνων να έχουν λήξει και άλλες κάρτες (αυτό θα φαίνεται στην τελική λίστα συμμετοχής).
  • Φ σημαίνει ότι ο αθλητής έχει στείλει όλα τα στοιχεία στην ΕΦΟΑ, έχει πληρώσει τα 12 ευρώ και για κάποιο λόγο δεν υπάρχει η φωτογραφία του.

Προς διευκόλυνση των αθλητών με υποχρέωση Δ ή Φ , στη Γραμματεία των αγώνων θα υπάρχει το σχετικό έντυπο για συμπλήρωση, δυνατότητα λήψης φωτογραφίας διαστάσεων 480Χ640 (αν δεν υπάρχει σε έγχρωμη ψηφιακή μορφή) και πληρωμής 12 Ευρώ για την ανανέωση του δελτίου.
Ενημερώνουμε ότι σύντομα (πριν το Πανελλήνιο) θα εκδοθούν τα νέα δελτία της ΕΦΟΑ και η μη ανανέωση θα συνεπάγεται αδυναμία συμμετοχής στα επόμενα Πρωταθλήματα).

Για τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες που δήλωσαν συμμετοχή χωρίς Α. Μητρώου, ζητήθηκε από την ΕΦΟΑ  Α.Μ και μετά την επίσημη απάντηση οι αθλητές και αθλήτριες με κόκκινο στον επόμενο πίνακα δεν θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα (εκτός αν εκδοθεί δελτίο μέχρι την έναρξη των αγώνων)

 

Διαβάστηκε 1379 φορές